Gratis på AkupunkturAkademiet

På AkupunkturAkademiet afholder vi gratis webinarer, foredrag og events. 

Gratis webinarer

Corona-året 2020 vendte op og ned på mange ting for mange af os. Det havde store omkostninger for store dele af befolkningen og det bragte nye ideer og måder at gøre tingene på til livs. Et af de tiltag der blev lavet på AkupunkturAkademiets var indførelsen af gratis webinarer – og det var et kæmpe hit! Det var ikke ualmindeligt at webinarerne havde mere end 100 deltagere.

Vi har selvfølgelig taget den store interesse til os og udviklet på vores gratis webinarer. Webinarerne giver en mulighed for at få en smagsprøve på både undervisere og emner, og at få et indblik i Akupunkturen og den Kinesiske Medicins verden. Det spænder vidt fra forskningsrelaterede emner til emner som kostlære, urtemedicin, teoretisk fundament, punkter, gut sha, cupping, akupunktur og meget mere. Fællesnævneren er at alle kan være med!

Foredrag

Nogle af vores foredrag er gratis og for alle. Hold øje med, om der dukker noget frem, som du synes er spændende.

Præsentation af afgangsprojekter

Når de studerende er færdige med uddannelsen præsenterer de deres afgangsprojekter offentligt. Det er altid en enormt spændende og lærerig dag med højt humør!

Andre gratis arrangementer

På AkupunkturAkademiet er vi ildsjæle, der lider under det, vi selv kalder for “idé-diarré”. Der kan derfor være mange forskellige gratis arrangementer, som følger ideer, ønsker og interesser i tiden. Hold øje med siden!

Kommende GRATIS arrangementer: