Om AkupunkturAkademiet

Akupunkturuddannelse

AkupunkturAkademiet er kendt for at have en akupunkturuddannelse på et højt fagligt niveau med mange undervisningstimer og mange timers klinisk praksis. For at sikre kvaliteten af undervisningen har vi undervisere fra både ind- og udland, som er særligt kompetente i netop det felt, der undervises i. 

Vores studerende kommer ofte langvejs fra og vi værner derfor om den hyggelige stemning der er på skolen og den fleksibilitet som gør, at man kan få uddannelsen til at hænge sammen med både hjemmefronten og arbejdslivet.

Selve uddannelsen kan man tage på to forskellige niveauer: En grunduddannelse, hvorefter man kan blive RAB-godkendt samt blive medlem af Danmarks største akupunkturforening Praktiserende Akupunktører. Grunduddannelsen er indplaceret på niveau 5 i Den Danske Kvalifikationsramme for Livslang Læring. Tager man også overbygningen, får man et langt mere dybdegående kendskab til behandlingen af specifikke lidelser, ligesom at man i højere grad specialiserer sig indenfor et område.

Kurser

AkupunkturAkademiet udbyder en bred vifte af kurser af forskellige sværhedsgrader og længder med Akupunktur og Kinesisk Medicin som omdrejningspunkt. Vi har kurser i forskellige akupunktur-stilarter, som f.eks. skalpakupunktur, øreakupunktur, Jins Tre og Master Tung, men også i andre redskaber, der hører til den Kinesisk Medicinske værktøjskasse som f.eks. Tuina, moxa, cupping og guasha. Nogle af vores kurser retter sig særligt mod akupunktører mens andre er for dem som i forvejen er behandlere og har en grundlæggende viden om kroppen, men ikke nødvendigvis kender til Kinesisk Medicin (massører, zoneterapeuter, kropsterapeuter, sygeplejersker el.lign.). Vores kurser er RAB-godkendt i de fleste foreninger. Hvis man ingen forudsætninger har, har vi også en række foredrag og introduktionskurser, hvor alle som har interessen, kan være med.

Klinik

Behandling er en naturlig del af AkupunkturAkademiets hverdag – både i kraft af de kompetente behandlere i klinikken, men naturligvis også i forbindelse med uddannelse af nye akupunktører. På skolen har vi en elevklinik, hvor vores dygtige studerende giver behandlinger under kyndig supervision. Det er også muligt at være patient i forbindelse med undervisning eller kurser, hvor en underviser giver en behandling mens studerende observerer. Hvis du er landet på hjemmesiden for at booke en tid til en normalbehandling, så tryk på knappen nedenfor.