Om AkupunkturAkademiet

Akupunkturuddannelse

I 2001 startede det første hold på AkupunkturAkademiet, og uddannelsesinstitutionen har årligt budt et eller flere hold friske, visionære kommende akupunktører velkommen og årligt sagt farvel til et hold kompetente, velfunderede behandlere lige siden. Akupunkturfaget rummer så meget mere end blot nålestik: Det er et helstøbt felt med et omfattende diagnoseklassifikationssystem og flere behandlingsformer (akupunktur, tuina-massage, cupping, gusha, cupping, moxa, urtemedicin og meget mere). En kompetent behandler kan sin anatomi, fysiologi og sygdomslære, har lært at lave et godt diagnostisk interview, kender lovgivningen, journalføringspligten og reglerne for momsfritagelse og kan foretage relevante undersøgelser, der sikrer at patienten henvises videre, når vi ikke er det rigtige tilbud. Det kræver tid, viden og praksis at opbygge det faglige fundament, der danner bund for din professionsidentitet, når du skal ud og praktisere som færdiguddannet.

AkupunkturAkademiet har den mest omfattende akupunkturuddannelse i Danmark og foruden niveauvuderingen på Bachelorniveau, er vi den eneste uddannelsesinstitution der tilbyder en uddannelse, hvor arbejdsbelastningen matcher det angivne niveau. 

Kurser

AkupunkturAkademiet udbyder en bred vifte af kurser af forskellige sværhedsgrader og længder med Akupunktur og Kinesisk Medicin som omdrejningspunkt. Vi har kurser i forskellige akupunktur-stilarter, som f.eks. skalpakupunktur, øreakupunktur, Jins Tre og Master Tung, men også i andre redskaber, der hører til den Kinesisk Medicinske værktøjskasse som f.eks. Tuina, moxa, cupping og guasha. Nogle af vores kurser retter sig særligt mod akupunktører mens andre er for dem som i forvejen er behandlere og har en grundlæggende viden om kroppen, men ikke nødvendigvis kender til Kinesisk Medicin (massører, zoneterapeuter, kropsterapeuter, sygeplejersker el.lign.). Vores kurser er RAB-godkendt i de fleste foreninger. Hvis man ingen forudsætninger har, har vi også en række foredrag og introduktionskurser, hvor alle som har interessen, kan være med.

Klinik

Behandling er en naturlig del af AkupunkturAkademiets hverdag – både i kraft af de kompetente behandlere i klinikken, men naturligvis også i forbindelse med uddannelse af nye akupunktører. På skolen har vi en elevklinik, hvor vores dygtige studerende giver behandlinger under kyndig supervision. Det er også muligt at være patient i forbindelse med undervisning eller kurser, hvor en underviser giver en behandling mens studerende observerer. Hvis du er landet på hjemmesiden for at booke en tid til en normalbehandling, så tryk på knappen nedenfor.