Akupunktur og allergi

Det skønnes at mindst 20% af den danske befolkning lider af kontaktallergi. Rigtig mange mennesker oplever derfor at allergi er til gene for deres hverdag. Heldigvis er der ofte rigtig meget at gøre med Akupunktur og Kinesisk Medicin. Så meget at verdens sundhedsorganisationen WHO har allergi og høfeber på listen over lidelser, der kan behandles effektivt med akupunktur. 

Akupunktur og allergi

Fordelene ved at behandle allergi med Akupunktur og Kinesisk Medicin

For nogle allergikere er allergien til at leve med, hvis blot de holder sig fra f.eks. den pågældende fødevare. For andre er det indgribende i hverdagen og de kan have hele sæsoner, hvor de er afhængig af medicin. Kan symptomerne lindres eller afhjælpes med Akupunktur er det en langt mere mild og bivirkningsfri måde, end medicinen.

Målgruppe

Kurserne i allergibehandling har meget forskellige forudsætningskrav – se målgruppen for hvert enkelt kursus.

AkupunkturAkademiets kurser i Allergi

Indenfor Akupunkturens verden er der mange forskellige veje til at forstå og behandle allergi og fødevarerintolerencer. Hos os kan du finde forskellige kurser med f.eks. Rikke Godthjælp, der ser på allergi gennem auriculomedicinske briller og Lone Løvgren, der underviser i OscillationsAkupunktur.

Se beskrivelsen for kommende kurser nedenfor.

På kurserne i behandling af allergi kan du bl.a. lære mere om:

  • Det teoretiske fundament for forståelsen af allergi i vestlig medicin og kinesisk medicin
  • Punkter og punktkombinationer til behandling af allergi
  • Gennemgang af cases

Kommende kurser i Allergibehandling