Fertilitetsbehandling med Akupunktur

Behandling med Akupunktur og Kinesisk Medicin kan være til stor gavn for både kvinden og manden i forbindelse med fertilitetsbehandling. Det kan være i forbindelse med opnåelsen af spontan graviditet eller som støtte til anden fertilitetsbehandling som insemination og reagensglasbehandling. 

Akupunktur er vidt udbredt som supplement til konventionel behandling på mange fertilitetsklinikker i Danmark. 

Fertilitetsbehandling med akupunktur

Fordelene ved at bruge Akupunktur og Kinesisk Medicin til fertilitetsbehandling

Den akupunkturfaglige tilgang til diagnosticering giver et unikt indblik i, hvad der kan ligge til grund for kvindens og mandens ufrivillige barnløshed. Behandlingsformen er ofte mindre indgribende end den behandling der tilbydes i sundhedsvæsenet. 

Målgruppe

Kurserne henvender sig oftest til akupunktører og akupunkturstuderende, men tjek venligst målgruppen for hvert enkelt opslået kursus.

AkupunkturAkademiets kurser i Fertilitetsbehandling 

Vi afholder forskelligartede kurser i behandling af ufrivillig barnløshed. Undervisningen kan tage udgangspunkt i en specifik behandlingsform, som f.eks. behandling af fertilitetsproblemer med AuriculoTerapi med Rikke Godthjælp eller El Akupunktur med Thies Mathiesen. Akupunktør og Jordemoder Christina Klok varetager en hel række undervisning om gynækologi, fertilitet, graviditet og efterfødselsgener. Christina Klok har gennem mange år specialiseret sig i Obstetrisk Akupunktur og er en af Danmarks største kapaciteter på området. Hun underviser bl.a. på Jordemoderskoler rundt om i landet. 

På kurserne kan du bl.a. lære mere om:

  • Det

Kommende kurser i Fertilitetsbehandling