Master Tungs Akupunktur

Nogle Akupunktører sværger udelukkende til Master Tungs punkter i deres behandlinger. Dette kan tilskrives behandlingsformens store kliniske effekt. Master Tungs Akupunktur bygger på en gammel hemmelig familietradition. I datidens Kina var det almindeligt at familier havde deres eget behandlingssystem som kun blev videregivet til næste generation. Master Tung brød denne tradition, fik private studerende og udgav bøger, som gjorde det muligt for verdens Akupunktører at lære systemet. 

Fordelene ved Master Tung systemet:

Mange finder Master Tung systemet lettere end den traditionelle kinesiske medicin, idet Tung kun nedfældede indikationer for punkterne og ikke det diagnostiske grundlag for virkningen. Får man dybdegående undervisning i Tungs punkter kan og bør denne dog forklares. 

Målgruppe

Kurserne retter sig mod Akupunktører og Akupunkturstuderende

AkupunkturAkademiets kurser i Master Tungs Akupunktur

På AkupunkturAkademiet har vi ofte kurser i Master Tungs Akupunktur med fokus på forskellige lidelser og organsystemet. Vi afholder også grundlæggende kurser, hvor du vil blive introduceret til fundamentet for Master Tungs behandlingsystem, så du har et godt ståsted, inden du går videre med de mere specifikke kurser.

Find beskrivelserne for hvert enkelt kursus på listen nedenfor.

På kurserne i Master Tung Akupunktur kan du bl.a. lære mere om:

  • Det teoretiske grundlag for Master Tung systemet
  • Udvalgte effektive punkter og punktkombinationer til dagens tema
  • Nåleteknikker

Kommende kurser i Master Tungs Akupunktur