Hvad er Skalp Akupunktur?

 I Skalp Akupunktur (SA) anvendes bestemte Akupunkturpunkter og zoner på hovedet. Metoden baserer sig på en kombination af Meridian-teorien og den moderne forståelse af hjernens anatomi og fysiologi.

SA er en effektiv behandlingsform til problemer, som opstår i forbindelse med sygdomme/skader på hjerne og nervesystem (bl.a.: apopleksi, Parkinsons, Huntingtons, demens, tinnitus, afasi, dysartri, hæmiplegi, paralyse, epilepsi osv.) og psykiatriske tilstande, psyko-emotionelle lidelser eller kognitive problemer (bl.a.: angst, depression, ADHD, ADD, sproglige problemer, indlæringsvanskeligheder, koncentrationsbesvær, stress, PTSD mm.).

Skalp Akupunktur

Fordelene ved SA

SA er en uundværlig del af akupunktørens redskabskasse, for dig der arbejder med psyko-emotionelle problematikker og sygdomme eller skader på hjerne og nervesystem.

Målgruppe

Kurserne i henvender sig til udelukkende til Akupunktører og Akupunkturstuderende. 

AkupunkturAkademiets kurser i SA

Vi afholder forskellige kurser i SA og henviser til kursusbeskrivelserne for hvert enkelt opslået kursus nedenfor. Oftest tages der udgangspunkt i WHO Standard Skalp Akupunktur, som blev publiceret første gang i 1991. Effektiviteten af metoden er siden blevet valideret at titusindevis af Akupunktører, forskere og patienter.

Vores kurser i SA varetages oftes af PhD Dr. Zhang Hui, som har stor erfaring med akupunktur i det kinesiske hospitalssystem – herunder brugen af Skalp Akupunktur.

På vores grundlæggende kursus i WHO Standard Skalp Akupunktur lærer du bl.a.: 

  • Det teoretiske grundlag for metoden set ud fra både den kinesiske og den vestlige medicin.
  • Det biologiske holografi.
  • Lokalisationen af punkter og zoner i de fire områder: Frontale, Vertex, Temporale og Occipitale.
  • Mest effektive nåle- og manipulationsteknikker
  • Klinisk anvendelse med udgangspunkt i de hyppigste indikationer: 

Kommende kurser i SA