AkupunkturAkademiets kurser i Smertebehandling med Akupunktur

Smertebehandling er en af akupunkturens helt store anvendelsesområder og smerteplagede patienter udgør en stor del af mange akupunktørers klientel. Smerter er et symptom der kan opstå som følge af et utal af årsager og næsten uanset hvilket sygdomsområde, du arbejder med, vil smerter være en del af patientens symptombillede. 

Akupunkturens effekt på smerter er et af de mest velforskede områder i det akupunkturfaglige felt, og et af de områder, hvor man uden at tøve roligt kan sige – det virker! I denne artikel af Evidencebased Acupuncture kan du læse mere om forskning af akupunkturens smertelindrende effekt. 

På AkupunkturAkademiet holder vi en række kurser i smertebehandling. Det kan være forskellige temaer som smerter i nakken, nakkespændinger, piskesmæld, hovedpine og migræne, skuldersmerter, frossen skulder, tennisalbue, golfalbue, musearm, springfinger, kuskefingre, rygsmerter, lændesmerter, iskiassmerter, knæsmerter, ankeltsmerter, smerter efter skader, smerter grundet gigtsygdomme, fybromyalgi og lignende – listen er lang!

Smertebehandling med akupunktur

Kommende kurser i Smertebehandling med Akupunktur