AkupunkturAkademiets kurser i Gynækologisk og Obstetrisk Akupunktur

Vi afholder forskelligartede kurser i akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik. Undervisningen kan tage udgangspunkt i en specifik behandlingsform, som f.eks. behandling af fertilitetsproblemer med AuriculoTerapi med Rikke Godthjælp, El Akupunktur med Thies Mathiesen eller Master Tungs Akupunktur med Zhang Hui

Akupunktør og Jordemoder Christina Klok varetager en hel række undervisning om gynækologi, fertilitet, graviditet og efterfødselsgener. Christina Klok har gennem mange år specialiseret sig i Obstetrisk Akupunktur og er en af Danmarks største kapaciteter på området. Hun underviser bl.a. på Jordemoderskoler rundt om i landet og driver egen klinik, hvor hun næsten udelukkende beskæftiger sig med ufrivilligt barnløse, gravide og barselskvinder. 

Eksempler på emner, der tages fat i er menstruationssmerter, uregelmæssig menstruationscyklus, manglende menstruationscyklus, endometriose, PCO, PCOS, PMS, infertilitet, fødselsmodnende akupunktur, behandling af kvalme, bækkensmerter, smertelindring under fødslen samt efterfødselsgener som hæmorider, forstoppelse og ar-behandling efter kejsersnit. 

I denne artikel kan du læse en opsummering af resultaterne af de første 1.500 gravide og fødende, der modtog akupunktur på Frederiksberg Hospital.

Gynækologi og Obstetrik

Læs mere om de forskellige områder

Kommende kurser i Gynækologi og Obstetrik